Estàs ací:Home Pueblos Almàssera

POBLE Almàssera

Correo electrónico: Esta direcció de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per vore-la.

Facebook: https://www.facebook.com/poblealmassera

 

 

Ple extraordinari 9 de juliol

El passat dia 9 de Juliol tingué lloc un ple extraordinari. Allí se varen discutir varios punts i entre ells estigué la formació de les Comissions Informatives. Estes comissions són remunerades, i encara que que com se va puntualisar que “nadie se ha hecho rico ni se ha comprado pisos con estas remuneraciones”, aforrant-se un poc de diners d’esta partida (mos costen uns 30.000 euros anuals) podriem destinar-los ad atres menesters. I nosatres proponem lo següent: promoure una “Marca Almàssera” o una “Denominació d’orige”.

Fa poc va eixir la següent noticia:

http://www.mujerhoy.com/blogs/adelgazar/horchata-chufa-conquista-gran-877313062015.html

Quan se parla de chufes, sempre s’associa el nom a Almàssera i Alboraya entre d’atres pobles, i deuriem d’aprofitar el moment, perque… ¿i si est efecte anara a més? Perque si això passara, Almàssera deuria estar preparat.

Alguns pensaran que no té cap sentit, que podriem aprofitar eixos diners en atres coses, coses que no tindran cap repercussió mes que en eixe mateix moment en quan se gasten els diners.

POBLE Almàssera ya te candidat a l'alcaldia

MOLTÍSSIMES GRÀCIES A TOTS.

Magnífica participació este matí en el debat i votació posterior de les llistes obertes dels nostres candidats per a encapçalar la llista per‪ Almàssera‬.

Han segut dos hores enriquidores de total proximitat i transparència, a on 35 veïns d'Almàssera han volgut implicar-se i depositar el seu vot, despuix d'escoltar-mos i preguntar-mos tots els dubtes que tenien sobre la nostra agrupació.

Finalment, els resultats han quedat de la següent manera:
13 vots - Diego Devis
12 vots - Mari Carmen Biot
9 vots - José Manuel Martínez
1 vot nul

Per tant, el nostre cap de llista i per tant candidat a l'alcaldia d'Almàssera, serà Diego Devis, seguit de Mari Carmen i José Manuel.

Bona assistència a la Conferència / Taula redona sobre "Els tipos de Residències i Centres de dia" en Almàssera

El passat dumenge celebràrem en Almàssera una Conferència / Taula Redona, en el Casino; organisada pels companyons de POBLE Almàssera.

Durant la celebració de la mateixa, i en una assistència de públic d'unes trenta persones, els ponents valoraren els diferents models de residència i centres de dia.

Intervingueren:
  • José Miguel Martín: Administrador únic de Senior Sur Consulting.
  • Fernando Francés: President del Comp. Res. Asistido Edeta Nova (eixemple de cooperativa de la 3ª edat).
  • Amado Sancho: Director del centre de dia Pere Bas de Vinalesa.

Fon una activitat molt interessant, a on acodí prou gent nova de la localitat a interessar-se per la temàtica, aixina com per la nova formació local.
Cal destacar les intervencions del públic assistent, que estigueren molt participatius en el torn final de paraula.

En acabant hi hagué un dinar de germanor, a on es continuà comentant les opcions de Residència per a instalar en Almàssera.

 

Escriu-nos un Esta direcció de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per vore-la. o crida'ns al nostre teléfon 634 599 899