Estàs ací:Home Quienes somos Características Principales

El Proyecte

Conega les principals característiques que envolten ad esta iniciativa social i política.

Estructura Paraigües Invertit

Estructura completament horisontal, establint els mateixos drets per a tots els partits locals o grups municipals que vullguen sumar-se al proyecte..

El nostre objectiu és crear una ret de sinèrgies a on POBLE oferixca recolzament organisatiu i formatiu, coordinació i ajuda per a treballar millor de cara als problemes locals, servicis de resolució de problemes i organisació d'actes i events. Treballar des dels municipis per a estar al costat de les persones..

Primer  proyecte e-polític

Disponem d'una oficina virtual que trenca esquemes. Totes les gestions de cada departament intern, aixina com les externes de cara al públic, se poden fer per mig de la nostra pàgina uep. Gràcies ad açò eliminem la sèu física, retallant considerablement les despeses de manteniment del proyecte, convertint-lo en una iniciativa fortament viable i llaugera.

Conega més detalls sobre la nostra autofinançació punchant aci damunt.

Formació contínua

Tot aquell que vullga colaborar en millorar la nostra societat tindrà el dret, i l’obligació, de formar-se prèviament acodint als cursos de formació que organisem des de POBLE.

Apostem per una formació de calitat, puix això serà sinònim d’èxit en el futur dels nostres municipis.

100% Democrátic

Desapareixen les fórmules classiques d'organisació associativa. No tenim“afiliats” ni “militants”, ni tenim un president que gonerne sobre els demés. En este proyecte, tots els participants tenen dret a ser portaveus del grup, sempre i quan, entre tots siguen triats democràticament. Tot participant major d'edat, siga del sexe que siga, i siga quina siga la seua nacionalitat, té exactament el mateix dret de vot i paraula..

Ademes, de cara a la societat, el nostre proyecte serà el més democràtic, puix, basant-mos en l'idea d'alguns filòsofs grecs, “El bon governant es aquell que no vol governar i es triat per la resta basant-se en les seues capacitats”,  els representants locals seran valorats pels veïns ans de presentar-se, a l'igual que els representants generals de cara a les eleccions autonòmiques. Creem en les llistas obertes.

I per a fer-ho de la manera més austera i transparent possible, se programarà una aplicacio online per a poder mostrar la teua opinió sobre cada candidat per mig d'internet sense ninguna necessitat de produir paperetes i sobres.

Autonomisme integrador

Assumim, indiscutiblement, l’historia, cultura, llengua i senyes d’identitat valencianes, com a manifestacions propies del poble valencià.

Colaboració i coordinació dins de l'Estat espanyol, pero priorisant els interessos dels valencians sense cap classe de sumissio, i reclamant criteris de prioritat perifèrica. Volem que els valencians recuperen l'autoestima com a poble.

Agents de canvi social

No som polítics professionals, som persones anònimes, treballadores i estudiants, que aspiren a generar un necessari canvi en la nostra societat.

L'idea principal del proyecte és crear Agents de Canvi Social, no vividors de la política. I ho farem per mig d’una formació contínua professionalisada en els àmbits que ho requerixquen en cada moment.

Entenem la política com a servici, no com a professió. Junts podem construir un futur millor.

Escriu-nos un Esta direcció de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per vore-la. o crida'ns al nostre teléfon 634 599 899