Articles

Avis llegal

AVIS LLEGAL

En compliment del deure d’informacio arreplegat en l’articul 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Servicis de la Societat de l’Informacio i del Comerç Electronic, a continuacio se reflexen les següents senyes: El titular del lloc web www.poble.org i www.poble.es es Poble Democratic Podem (en avant POBLE).

POBLE es un partit politic en personalitat juridica propia i inscrit en el Registre de Partits Politics en data de 21 d’octubre de 2013, en el Tom VIII, foli 231 del Llibre d’Inscripcions en CIF G12914669. POBLE te el seu domicili social en el Carrer Granada, 23, 46006, Valencia. Teléfono: 634599899.

Per a contactar en nosatres pot enviar un correu electronic a la següent direccio: “Esta direcció de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per vore-la.”.

 

POLITICA DE PRIVACITAT DE SENYES

POBLE es responsable del tractament de les senyes de caracter personal que nos proporcione en els formularis de la web o nos facilite per mig del correu o per telefon. Les senyes facilitades seran tractades conforme a lo dispost en la Llei Organica 15/1999 de Proteccio de Senyes de Caracter Personal.

Dites senyes son recaptades i almagasenades en la finalitat de dur a terme totes les gestions relacionades en l’atencio a la seua solicitut i remissio de comunicacions relatives a les activitats i noticies de POBLE (si ha acceptat rebre comunicacions electroniques).

Les senyes facilitades no seran objecte de cessio.

L’usuari que registre les seues senyes sera el responsable d’aportar informacio veraç i licita.

Voste pot eixercitar els seus drets d’acces, rectificacio, cancelacio i oposicio en la direccio postal o de correu electronic indicada en l’apartat d’avis llegal.

 

ENLLAÇOS A LLOCS EXTERNS

Este lloc pot contindre enllaços a uns atres llocs web en Internet que son propietat i estan operats per tercers. POBLE no es responsable per la disponibilitat o el contingut localisat per mig de qualsevol lloc extern, ni de cap transaccio entre voste i eixos llocs. Deura contactar en l’administrador del lloc o el webmaster d’eixos Llocs Externs si te alguna inquietut al respecte.

 

PERFILS EN UNS ATRES LLOCS WEB

POBLE conta en perfils en uns atres llocs web (Facebook, Twitter y Youtube). POBLE se reconeix com a responsable del tractament de les senyes dels seus seguidors i el tractament que fara d’ells sera aquell que el lloc web permeta. Tambe podra informar als seus seguidors sobre les seues activitats. En cap cas s’extrauran les senyes d’estos llocs web, llevat que se tenga puntual consentiment per ad aixo.

 

LLIMITACIO DE RESPONSABILITAT

POBLE ha adoptat totes les mides necessaries, dins de les seues posibilitats i de l’estat de la tecnologia, per a garantisar el funcionament d’este lloc web.

POBLE no se responsabilisa de les conseqüencies, danys o perjuïns que se deriven de l’acces a la seua web, de l’us que se puga fer de l’informacio que conté o de l’acces a unes atres materies en Internet que se faça per mig dels seus enllaços.

 

COPYRIGHT, PROPIETAT INTELECTUAL I INDUSTRIAL 

Els continguts, marques o noms comercials d’este lloc web, son propietat de POBLE i se troben protegits per les lleis de propietat intelectual i industrial. Tots els drets corresponen a POBLE.

En cap cas l’usuari podra fer us o utilisacio dels continguts d’esta web que no siga exclusivament personal.

 

LLEGISLACIO I JURISDICCIO APLICABLE

Els termens i condicions que rigen este lloc web estan protegits i queden subjectes a la llegislacio espanyola.

Escriu-nos un Esta direcció de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per vore-la. o crida'ns al nostre teléfon 634 599 899